Професійна підготовка фахівців з комп’ютерних технологій до викладання освітнього модуля «Основи анімації в Adobe Photoshop» у закладах фахової передвищої освіти - Гапєєнко, Олексій Валерійович (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2024)
The object of the study is the process of professional training of computer technology specialists to teach the educational module «Fundamentals of Animation in Adobe Photoshop» in institutions of higher education. The subject of the study is the methodology of professional training of computer technology specialists for teaching the educational module «Fundamentals of Animation in Adobe Photoshop» in institutions of professional higher education. The purpose of the study is to theoretically substantiate and partially test the methodology of professional training of computer technology specialists for teaching the educational module «Fundamentals of Animation in Adobe Photoshop» in institutions of professional higher education. As a result of the study, laboratory work was developed for teaching the educational module «Fundamentals of Animation in Adobe Photoshop».

Об'єктом дослідження є процес професійної підготовки фахівців з комп’ютерних технологій до викладання освітнього модуля «Основи анімації в Adobe Photoshop» у закладах фахової передвищої освіти. Предметом дослідження є методика професійної підготовки фахівців з комп’ютерних технологій до викладання освітнього модуля «Основи анімації в Adobe Photoshop» у закладах фахової передвищої освіти. Мета дослідження – теоретично обґрунтувати та частково перевірити методику професійної підготовки фахівців з комп’ютерних технологій до викладання освітнього модуля «Основи анімації в Adobe Photoshop» у закладах фахової передвищої освіти. В результаті виконання дослідження розроблено лабораторні роботи для викладання освітнього модуля «Основи анімації в Adobe Photoshop».
Professional training of computer technology specialists to teach the educational module "Basics of Animation in Adobe Photoshop" in institutions of professional pre-higher education
Керівник роботи: Коломієць Валерій Віталійович, кандидат технічних наук, доцент кафедри електромеханічних та комп'ютерних систем Навчально-наукового професійно-педагогічного інституту УІПА
Keywords: TECHNOLOGY::Information technology::Computer science; комп’ютерні технології; computer technology; професійна підготовка; professional training; комп’ютерна анімація; computer animation; методична розробка; methodological development