Роль дипломатичного протоколу та етикету у діяльності сучасних міжнародних організацій - Коваль, Ю.В. (Харків: ХНУ імені В. Н. Каразіна, 2019)
Дипломатичні зносини є невід’ємною складовою міжнародних відно-син. На сьогодні міжнародні відносини характеризуються безліччю різних відносин та високим ступенем їхньої складності. Досить згадати, що якщо в 1945 році ООН складалася з 51 держави, а зараз їх понад 200. Зважаючи на те, що кожна з цих держав має різну історію, традиції, економічну та політичну системи, різні інтереси, можна уявити, наскільки складними є су-часні міжнародні відносини.
Keywords: Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES; норвезько-українська конференція; міжнародні організації; дипломатичний протокол; дипломатичний етикет