Використання інформаційних технологій для забезпечення національної безпеки - Мусієнко, Владлена Ігорівна; Musiienko, Vladlena Ihorivna (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2025)
Метою роботи є обґрунтування теоретико-методологічних засад, аналіз сучасної практики та розробка пропозицій щодо вдосконалення системи публічного управління процесами використання інформаційних технологій для забезпечення національної безпеки України в умовах гібридної війни.
Use of information technologies to ensure national security
Науковий керівник роботи: Білоконь Михайло Вячеславович, кандидат наук з державного управління, доцент кафедри права, національної безпеки та європейської інтеграції
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Social sciences; інформаційні технології; забезпечення національної безпеки