Поетика драматургії Л. Андрєєва - Сухоруков, В.А. (Харківський національний університет імені В.Н.Каразіна, 2013)
Дисертація на здобуття наукового ступеня кандидата філологічних наук за спеціальністю 10.01.02 − російська література. − Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна. – Харків, 2013.
Poetiks of L. Andreev’s dramaturgy
Поэтика драматургии Л. Андреева
The thesis for the degree of Candidate of Philology Studies, speciality 10.01.02 – Russian literature. –V. N. Karazin Kharkiv National University, Ministry of Education Science, Youth and Sports of Ukraine, Kharkiv, 2013.
Keywords: интертекст; автоинтертекст; паратекст; мифопоэтика; мотив; хронотоп