Culture and Comminication. Соціологія англійською мовою. Культура та комунікація : навчальний посібник для студентів-соціологів - Ткаля, І.А.; Гусєва, А.Г.; Сергеєва, О.А. (Х.: ХНУ ім. В.Н. Каразіна, 2010)
Навчальний посібник може бути використаний студентами соціологічного факультету усіх курсів як для аудиторної, так і для самостійної роботи з метою навчання різним видам мовної діяльності. Система вправ забезпечує вироблення навичок і вмінь роботи з англомовними автентичними текстами за фахом, що передбачає ефективне засвоєння студентами релевантних лексико-граматичних та синтаксичних знань. Посібник передбачає системну роботу і може сприяти практичному володінню англійською мовою на професійному рівні у межах тематичних аспектів “культура” та “комунікація”, а загалом – розвивати навички та вміння, необхідні для того, щоб зробити студентів компетентними і спроможними у використанні професійної англійської мови.
Keywords: culture; (non)verbal comminication; material culture; nonmaterial culture; norms; values; навчальний посібник; культура; комунікація