Дослідження та удосконалення гуманітарних аспектів менеджменту зовнішньоекономічної діяльності підприємств - Щубко, Аліна Станіславівна (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2025)
У кваліфікаційній роботі розглянуто сутність і структуру гуманітарних аспектів менеджменту в контексті міжнародної діяльності; досліджено роль корпоративної соціальної відповідальності як інструменту формування міжнародного іміджу підприємства та її вплив на потенціал співпраці із закордонними партнерами. Проаналізовано сучасний стан будівельної галузі України та особливості функціонування ТОВ «Харківдорбуд» в умовах воєнної економіки. Проведено фінансовий аналіз підприємства, оцінено стан його необоротних і матеріальних ресурсів, що впливають на можливості участі у зовнішньоекономічних контрактах.
Керівник: Кудінова Марина Михайлівна, кандидат економічних наук, доцент кафедри маркетингу, менеджменту та підприємництва
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics; гуманітарні аспекти менеджменту; зовнішньоекономічна діяльність; корпоративна соціальна відповідальність; міжнародний імідж; стале управління; КСВ; ESG