Підвищення ефективності управління кадрами у сфері ІТ як ключовий фактор забезпечення конкурентоспроможності бізнесу - Чуйкіна, Ольга Олександрівна (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2023)
Актуальність теми дослідження полягає у тому, що у сучасних умовах глобальної економіки, що характеризується високою динамікою розвитку, зростанням конкуренції та вимог до якості продукції та послуг, ефективне управління кадрами є одним із ключових факторів забезпечення конкурентоспроможності бізнесу. Метою даної роботи є дослідження та розробка рекомендацій щодо підвищення ефективності управління кадрами у сфері ІТ. Об’єктом дослідження виступає система управління кадрами у сфері ІТ. Предметом дослідження є підвищення ефективності управління кадрами у сфері ІТ як ключовий фактор забезпечення конкурентоспроможності бізнесу.
Керівник наукової роботи: Сукрушева Ганна Олегівна, кандидат економічних наук, доцент кафедри економіки та менеджменту
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Business studies; управління кадрами в сфері ІТ; конкурентоспроможність ІТ-бізнесу; управління персоналом приватного підприємств