Дослідження та удосконалення управління проєктом зовнішньоекономічної діяльності підприємства (регіону - Гараєв, Ельвін Етібар огли (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2025)
Мета роботи – дослідження теоретичних засад та аналіз практичного досвіду управління проєктами зовнішньоекономічної діяльності підприємства, а також розробка конкретних рекомендацій та пропозицій, спрямованих на удосконалення процесів проєктного менеджменту в сфері ЗЕД для підвищення його ефективності та мінімізації ризиків.
Керівник: Кудінова Марина Михайлівна, кандидат економічних наук, доцент кафедри маркетингу, менеджменту та підприємництва
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics; зовнішньоекономічна діяльність; управління проєктами; банківська сфера; проєктний менеджмент; комунікаційна політика; цифровізація; міжнародні стандарти; омніканальна платформа; ефективність ЗЕД; трансформація бізнес-процесів