Міжнародна інтернет-торгівля споживчими товарами в умовах цифрової економіки - Кульбачна, Ангеліна Іванівна (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2024)
Сучасний етап розвитку світової економіки характеризується активною цифровізацією, що впливає на всі сфери суспільного життя, включаючи міжнародну торгівлю. Інтернет-торгівля стала важливою складовою глобальної економіки, дозволяючи підприємствам виходити на нові ринки, знижувати транзакційні витрати та підвищувати ефективність взаємодії з клієнтами. В умовах цифрової економіки міжнародна торгівля споживчими товарами зазнає значних змін, що обумовлює актуальність дослідження цієї теми. Мета роботи – дослідити міжнародну інтернет-торгівлю споживчими товарами в умовах цифрової економіки. Об’єкт дослідження – міжнародна інтернет-торгівля споживчими товарами в умовах цифрової економіки. Предметом дослідження є моделі міжнародної інтернет-торгівлі споживчими товарами.
Науковий керівник: Дуна Наталія Геннадіївна, в.о. завідувача кафедри міжнародної економіки та світового господарства, кандидат економічних наук, доцент
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Economics; цифрова економіка; вплив цифрових технологій на структуру міжнародної інтернет-торгівлі; вплив міжнародної інтернет-торгівлі на економіку України