Методичні рекомендації з виконання кваліфікаційної роботи бакалавра для здобувачів галузі знань 07 «Управління та адміністрування» спеціальності 073 «Менеджмент» - Дорошенко, Ганна Олександрівна; Бабич, Дмитро Володимирович; Бабич, Світлана Миколаївна; Бабич, Софія Володимирівна; Заднєпровська, Ганна Ігорівна; Жадан, Олександр Васильович; Калініченко, Людмила Леонідівна; Кононенко, Яна Володимирівна; Крикун, Ольга Олександрівна; Літвінова, Анастасія Миколаївна; Нескородєв, Семен Миколайович; Максімова, Марина Валеріївна; et al. (Харків : ХНУ імені В. Н. Каразіна, 2022)
Методичні рекомендації складено для здобувачів вищої освіти галузі знань 07 «Управління та адміністрування» спеціальності 073 «Менеджмент» першого (бакалавр- ського) рівня вищої освіти. В методичних рекомендаціях подано загальні положення про проведення дослідження, представлено послідовність виконання кваліфікаційної роботи, визначено зміст роботи, технічні вимоги до оформлення роботи, порядку захисту та оцінювання.
Методичні рекомендації
Keywords: Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Social sciences; Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Business and economics; методичні рекомендації; бакалавр; управління; адміністрування; менеджмент; економіка