Реалізація комунікативних стратегій позитивної / негативної оцінки в англо-американській неофіційній комунікації - Гулієва, Д.О. (My University, 2018)
Дисертацію присвячено виявленню та опису конститутивних рис комунікативних стратегій позитивної та негативної оцінки, реалізованих в англо-американській неофіційній комунікації, змодельованій в американських ігрових фільмах та телесеріалах
Keywords: англо-американська неофіційна комунікація; вербальна / невербальна комунікативна дія; емоціно-оцінне почуття-ставлення; комунікативна стратегія; комунікативний смисл; позитивна / негативна оцінка