Впровадження інструментів HR-політики в розвиток підприємницької діяльності - Спас, Денис Борисович (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2024)
У кваліфікаційній роботі розглянуто сутність HR-політики, особливості її формування та різновиди; досліджено зарубіжний досвід та сучасні тренди HR-політики; розглянуто особливості формування команди як стратегічного орієнтиру розвитку HR-політики; здійснено огляд та оцінку господарської діяльності ТОВ «Профіпласт»; виявлено проблеми та недоліки існуючої кадрової політики ТОВ «Профіпласт»; обґрунтовано заходи для вдосконалення HR-політики та побудови бізнес-комунікацій ТОВ «Профіпласт»; розроблено заходи щодо формування та розвитку команди ТОВ «Профіпласт»; проведено аналіз впливу запропонованих заходів на рівень прибутковості ТОВ «Профіпласт». Прогнозні припущення щодо розвитку об’єкта дослідження – підвищення ефективності розвитку HR-політики та бізнес-комунікацій організації для забезрпечення зростання прибутку та конкурентоспроможності підприємства.
Керівник: Писаревська Ганна Іллівна, кандидат економічних наук, доцент кафедри маркетингу, менеджменту та підприємництва
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Business studies; HR-політика; кадрова стратегія; персонал; управління персоналом; бізнес-комунікації; команда; управління командою