Електротехнічні матеріали : методичні вказівки до проведення лабораторних занять для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за спеціальностями 015.33 «Професійна освіта (Енергетика, електротехніка та електромеханіка)», 141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка» [Електронний ресурс] - Тарасенко, Анатолій Іванович; Мосієнко, Ганна Миколаївна; Tarasenko, Anatolii; Mosiienko, Hanna (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2025)
Методичні вказівки до лабораторних робіт з дисципліни «Електротехнічні матеріали» містять загальні теоретичні відомості для підготовки до виконання лабораторних робіт, методику дослідження характеристик електротехнічних матеріалів, обробку експериментальних результатів і порівняння їх з теоретичними розрахунками, порядок оформлення звіту та контрольні питання. Видання призначене студентам денної та заочної форм навчання інженерних та інженерно-педагогічних спеціальностей.

Methodological instructions for laboratory work in the discipline "Electrical Materials" contain general theoretical information for preparing for laboratory work, methods for studying the characteristics of electrical materials, processing experimental results and comparing them with theoretical calculations, the procedure for preparing a report, and test questions. The publication is intended for full-time and part-time students of engineering and engineering-pedagogical specialties.
Electrical materials : methodological instructions for conducting laboratory classes for students of specialties 015.33 Professional education. Power engineering, electrical engineering and electromechanics, 141 Electrical power engineering, electrical engineering and electromechanics [Electronic resource]
Електронне навчальне видання комбінованого використання. Можна використовувати в локальному та мережному режимі. В авторській редакції
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Education::Subject didactics; TECHNOLOGY::Electrical engineering, electronics and photonics; електроізоляційні матеріали; феромагнітні матеріали; балістичний метод; діелектрики; поверхневий опір діелектрика; електрична міцність твердих діелектриків; пробій твердих діелектриків; electrical insulating materials; ferromagnetic materials; ballistic method; dielectrics; dielectric surface resistance; electrical strength of solid dielectrics; breakdown of solid dielectrics