Захист і представництво у кримінальному процесі : матеріали до семінарських занять [Електронний ресурс] - Рибалко, Гліб Сергійович; Шайтуро, Ольга Павлівна; Храмцов, Олександр Миколайович; Бондаренко, Олексій Олексійович; Михайлевська, Катерина Дмитрівна; Rybalko, H.S.; Shaituro, O.P.; Khramtsov, О.М.; Bondarenko, O.O.; Mykhailevska, K.D. (Харків : Харківський національний університет імені В.Н. Каразіна, 2024)
Матеріали до семінарських занять містять тематичний план навчальної дисципліни, методичні вказівки до семінарських занять, критерії оцінювання відповідей на семінарських заняттях, та список рекомендованої літератури. Вивчення навчальної дисципліни «Захист та представництво у кримінальному процесі» дозволяє набувати поглиблені знання та формувати повне, цілісне, систематизоване й детальне уявлення про правове становище адвоката в кримінальному провадженні, одержувати професійні знання та навички щодо особливостей здійснення захисту у кримінальному провадженні на різних етапах кримінального провадження, здійснення представництва окремих учасників кримінального провадження, надання правової допомоги при здійсненні міжнародного співробітництва у кримінальному провадженні; застосовувати діюче законодавство України щодо здійснення захисту, представництва та інших видів правничої допомоги; складати процесуальні документи, що необхідні під час здійснення захисту або представництва; вирішувати практичні завдання. Рекомендовано для студентів четвертого курсу першого (бакалаврського) рівня вищої освіти юридичного факультету які навчаються за спеціальністю 081 Право.

Materials for seminar classes contain a thematic plan of the educational discipline, methodological instructions for seminar classes, criteria for evaluating answers in seminar classes, and a list of recommended literature. Studying the academic discipline «Defense and representation in criminal proceedings» allows you to acquire in-depth knowledge and form a complete, integral, systematized and detailed idea of the legal position of a lawyer in criminal proceedings, to acquire professional knowledge and skills regarding the peculiarities of defense in criminal proceedings at various stages of criminal proceedings , representation of individual participants in criminal proceedings provision of legal assistance in the implementation of international cooperation in criminal proceedings; apply the current legislation of Ukraine regarding protection, representation and other types of legal assistance; to draw up procedural documents necessary during defense or representation; solve practical tasks.
Defense and representation in criminal proceedings : materials for seminar classes [Electronic resource]
Електронне навчальне видання комбінованого використання. Можна використовувати в локальному та мережному режимі
Keywords: LAW/JURISPRUDENCE; SOCIAL SCIENCES; кримінальний процес; захист; представництво; адвокат; кримінальне провадження; законний представник; criminal process; defense; representation; lawyer; criminal proceedings; legal representative