House and Home - Рубцова, М.А. (Харківський національній універсітет імені В.Н.Каразіна, 2008)
Даний посібник з усної практики призначений для студентів молодших курсів факультету іноземних мов. Завдання посібника спрямовані на формування та вдосконалення навичок монологічного та діалогічного мовлення за темою “House and Home”, а також націлені на розширення словникового запасу у студентів. Посібник складено відповідно до вимог навчальної програми для гуманітарних спеціальностей. Може використовуватись як для аудиторної, так і для самостійної роботи
Keywords: практика усного мовлення; дім та домівка; повсякденні обов'язки