Конкурентоспроможність продукції/послуг організації та її оцінка - Федорова, Владислава Сергіївна (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2025)
Робота виконана на основі комплексного аналізу наукових праць вітчизняних і зарубіжних дослідників у сфері конкурентоспроможності, стратегічного менеджменту та маркетингу, присвячених вивченню теоретичних і практичних аспектів формування конкурентних переваг підприємств у сучасних умовах ринку. У процесі дослідження враховано новітні підходи до оцінки конкурентоспроможності продукції та послуг, управління якістю, інноваційного розвитку й цифрової трансформації бізнесу. Особливу увагу приділено питанням інтеграції концепцій стратегічного управління, маркетингової диференціації та створення унікальної цінності для споживачів як ключових чинників підвищення конкурентоспроможності підприємства у XXI столітті.
Керівник: Шуба Тетяна Петрівна, кандидат економічних наук, доцент кафедри маркетингу, менеджменту та підприємництва
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics; конкурентоспроможність підприємства; стратегічний менеджмент; маркетингова діяльність; конкурентоспроможність продукції