Модель веб-додатку із використанням штучного інтелекту для генерації персоналізованих астрологічних прогнозів - Фьодоров, Данило Романович; Fiodorov, D. R. (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2025)
У роботі здійснено аналіз підходів до побудови інтелектуальних консультаційних систем, розроблено програмну реалізацію веб-застосунку, протестовано його функціональність, стабільність і здатність до масштабування. Практична значущість полягає в можливості застосування розробленого інструменту як цифрового сервісу для персоналізованого прогнозування без участі експерта, з перспективою використання в системах самодіагностики та онлайн-консультацій. Результати роботи можуть бути впроваджені як у вигляді самостійного застосунку, так і як компонент цифрових платформ у сфері персоналізованих сервісів.

The work analyzes approaches to building intelligent consulting systems, develops a software implementation of a web application, and tests its functionality, stability, and scalability. The practical significance lies in the possibility of using the developed tool as a digital service for personalized forecasting without the involvement of an expert, with the prospect of use in self-diagnostic and online consultation systems. The results of the work can be implemented both as a standalone application and as a component of digital platforms in the field of personalized services.
Керівник: Мороз Ольга Юріївна, доцент кафедри комп’ютерних систем та робототехніки, PhD з інформаційних технологій
Keywords: TECHNOLOGY::Information technology; штучний інтелект; натальна карта; велика мовна модель; GPT-4O; web-застосунок; астрологія; Next.js; Tailwind CSS; мультимодальність; автоматизація; інтерпретація; artificial intelligence; natal chart; large language model; Web-application; astrology; automation; interpretation; multimodality