Аналіз стану та напрями вдосконалення корпоративного сектору в Україні - Єсіпова, Юлія Вікторівна (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2022)
Метою кваліфікаційної роботи є теоретичне обґрунтування та розробка науково-практичних рекомендацій щодо стану корпоративного сектору України та напрямів його вдосконалення. Об’єкт дослідження: процес функціонування корпоративного сектору. Предмет дослідження: теоретичні та практичні аспекти розвитку корпоративного сектору в Україні.
Керівник наукової роботи: Тернова Ірина Анатоліївна, кандидат економічних наук, доцент кафедри економіки та менеджменту
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics; корпоративний сектор; нормативне регулювання корпоративного сектору