Проблеми правового регулювання та застосування ч 5 ст 61 Сімейного кодексу України - Захарова, Ю.О. (Харків: ХНУ імені В.Н. Каразіна, 2012)
Захарова Юлія Олександрівна – студент-магістр юридичного факультету Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна
Keywords: правовий статус; нерухоме майно; спільна сумісна власність подружжя; приватизація; житло; земельні ділянки