Стратегічні комунікації органів державної влади як інструмент протидії російській пропаганді - Кокорєва, Христина Володимирівна; Kokorieva, Khrystyna Volodymyrivna (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2025)
Метою роботи є комплексний аналіз теоретичних засад, інституційної архітектури, практичного досвіду та системних викликів стратегічних комунікацій органів державної влади України у протидії російській пропаганді з розробкою науково обґрунтованих рекомендацій щодо підвищення їх ефективності.
Strategic communications of state authorities as a tool for countering Russian propaganda
Науковий керівник роботи: Величко Лариса Юріївна, доктор юридичних наук, професор кафедри права, національної безпеки та європейської інтеграції
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Social sciences; стратегічні комунікації; протидія пропаганді; органи державної влади