Служба упрaвлiння персонaлом в оргaнaх публiчної влaди - Галкін, Владислав Віталійович; Halkin, Vladyslav Vitaliiovych (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2025)
Метою дослідження є наукове обґрунтування концептуальних основ організації та розвитку служб управління персоналом в органах публічної влади, а також розроблення практичних рекомендацій щодо підвищення їх ефективності відповідно до сучасних викликів державної кадрової політики.
Personnel management service in public authorities
Науковий керівник роботи: Кулініч Олег Васильович, кандидат наук з державного управління, доцент кафедри права, національної безпеки та європейської інтеграції
Keywords: SOCIAL SCIENCES; служба управління персоналом; органи влади; управління персоналом; ЗПУА-4-24