Формування сучасної стратегії управління персоналом на підприємстві - Рябуха, Наталія Вікторівна (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2024)
У магістерській роботі досліджено теоретичні та практичні аспекти формування ефективної стратегії управління персоналом на прикладі мережі магазинів Каферинок. Розглянуто роль людських ресурсів у забезпеченні стратегічного успіху організації, сучасні підходи до управління персоналом, а також проблеми та тенденції розвитку HR-менеджменту. Проведено аналіз системи управління персоналом, організаційної культури, процесів підбору, навчання та мотивації працівників. Запропоновано рекомендації щодо вдосконалення HR-стратегії, системи винагородження та підвищення ефективності роботи персоналу.
Керівник роботи: Васильєв Олексій Вікторович, доктор економічних наук, професор кафедри управління та адміністрування, Навчально-науковий інститут «Каразінська школа бізнесу»
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Business studies; управління персоналом; організаційна культура; стратегія управління персоналом; імідж організації