Економіка добробуту: сучасні способи практичної реалізації - Каргальська, Аліна Родіонівна; Kargalskaya, Alina (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2025)
Узагальнено теоретичні аспекти функціонування економіки добробуту, здійснено оцінку рівня добробуту в Україні, запропоновано напрями розвитку економіки добробуту в Україні.

The theoretical aspects of the functioning of the welfare economy are summarized, the level of welfare in Ukraine is assessed, and directions for the development of the welfare economy in Ukraine are proposed.
Welfare economics: modern methods of practical implementation
Науковий керівник роботи: Статівка Наталія Валеріївна, доктор наук з державного управління, професор кафедри управління персоналом та підприємництва.
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics; SOCIAL SCIENCES::Other social sciences::Public sector research; економіка добробуту; рівень життя; рівень бідності; безумовний базовий дохід; політика доходів; державне регулювання доходів; welfare economy; standard of living; level of poverty; unconditional basic income; income policy; state regulation of income