Удосконалення маркетингової стратегії підприємства - Семенов, Іван Володимирович (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2024)
Метою даної роботи є удосконалення маркетингової стратегії підприємства на основі ефективних маркетингових інструментів, які допоможуть в розвитку компанії. Виходячи з мети дослідження, у роботі поставлені наступні завдання: розкрити сутність поняття маркетингової стратегії; обгрунтувати принципи формування маркетингової стратегії; з’ясувати методи оцінювання ефективності управління маркетингом; охарактеризувати господарсько-фінансову діяльність ТОВ «Метекс Інвест»; провести маркетинговий аналіз і оцінку імпортної діяльності ТОВ «Метекс Інвест»; проаналізувати цільову аудиторію і потенційних партнерів ТОВ «Метекс Інвест»; надати практичні рекомендації щодо удосконалення маркетингової стратегії ТОВ «Метекс Інвест». Об'єктом дослідження є процеси організації маркетингової діяльності підприємства ТОВ «Метекс Інвест». Предметом дослідження визначено чинники, інструменти та заходи маркетингової діяльність підприємства ТОВ «Метекс Інвест».
Improving the Company's Marketing Strategy
Керівник роботи: Портна Оксана Валентинівна, доктор економічних наук, професор кафедри управління та адміністрування, Навчально-науковий інститут «Каразінська школа бізнесу»
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Business studies; конкурентоспроможність; competitiveness; маркетингові стратегії; marketing strategies; управління маркетингом; marketing management; господарсько-фінансова діяльність; economic and financial activity