Підготовка майбутніх учителів основ здоров’я до застосування здоров’язбережувальних технологій в основній школі - Корженко, І.О. (My University, 2016)
На основі аналізу наукової літератури визначено сутність поняття «здоров’язбережувальні технології», окреслено особливості застосування цих технологій в основній школі. Проаналізовано змістове наповнення структурних компонентів готовності майбутніх учителів основ здоров’я до застосування здоров’язбережувальних технологій в основній школі. Теоретично обґрунтовано методичну систему підготовки майбутніх учителів основ здоров’я до застосування здоров’язбережувальних технологій в основній школі. Експериментально доведено ефективність цієї системи.
Keywords: підготовка; готовність; майбутній учитель; основи здоров’я; здоров’язбережувальні технології; основна школа; подготовка; готовность; будущий учитель; основы здоровья; здоровьесберегающие технологии; основная школа; training; readiness; future teacher; healthbasics; healthcare technologies; middle school