Українська мозаїка як візуальний наратив - Гурільова, Софія Юріївна (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2025)
Метою дослідження є визначення особливостей мозаїки як візуального наративу, що репрезентує та формує українську культурну ідентичність.
Керівник роботи : Стародубцева Лідія Володимирівна, доктор філософських наук, професор
Keywords: HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects; HUMANITIES and RELIGION::Aesthetic subjects; українська культурна ідентичність; українська мозаїка; мозаїчні наративи