Цифрові ризики в міжнародному бізнесі - Трояков, Павло Дмитрович (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2025)
Мета дослідження полягає у визначенні основних цифрових ризиків, що виникають у міжнародному бізнесі, та оцінці їх впливу на бізнес. Об’єктом дослідження виступають процеси розвитку міжнародного бізнесу в умовах цифровізації. Предмет дослідження - цифрові ризики у міжнародному бізнесі та їхній вплив на діяльність підприємств.
Digital risks in international business
Науковий керівник: Дуна Наталія Геннадіївна, кандидат економічних наук, доцент кафедри міжнародної економіки та світового господарства
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Economics; міжнародний бізнес; international business; цифрові ризики; digital risks; світова економіка; world economy; інтеграція ринків; market integration