Розробка проєкту заміського готельно-ресторанного комплексу «Blue Lakes Resort» у Донецькій області - Труш, Анастасія Сергіївна; Trush, A. S. (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2024)
Робота присвячена аналізу, плануванню та розробці проєкту сучасного готельно-ресторанного комплексу, що спрямований на підвищення туристичної привабливості регіону. Робота складається з 3 розділів: першого розділу – теоретичного, в якому описуються загальні основи діяльності готельно-ресторанних комплексів; другого розділу – аналітичного, він присвячений концептуальним засадам проєктованого закладу; третього розділу, що включає розрахунки різних груп приміщень, характеристику об’ємно-планувальних рішень та економічну оцінку проєкту.

The work is dedicated to the analysis, planning, and development of a modern hotel and restaurant complex project aimed at enhancing the region`s tourism appeal. The work consists of three chapters: the first chapter is theoretical, which describes the general fundamentals of the operation of the hotel and restaurant complexes; the second chapter is analytical, which is dedicated to conceptual foundations of the designed establishment; and the third chapter includes calculations of various groups of premises, a description of the spatial planning solutions, and an economic evaluation of the project.
Development of a Project for the Suburban Hotel and Restaurant Complex «Blue Lakes Resort» in Donetsk Region
Керівник: Горєлков Дмитро Вікторович, кандидат технічних наук, доцент кафедри міжнародної електронної комерції та готельно-ресторанної справи
Keywords: готельно-ресторанний комплекс; сталий розвиток; індустрія гостинності; проєктування; готель; ресторан; hotel and restaurant complex; sustainable development; hospitality industry; design; hotel; restaurant