Особливості вивчення курсу ботаніки у середній школі - Гамуля, Ю.Г. (My University, 2007)
Посібник містить дидактичні матеріали, необхідні для підготовки і проведен- ня занять з біології у сьомому класі дванадцятирічної школи. Матеріали розміще- но згідно з розділами чинної програми у зручній для використання формі. У ході підготовки посібника використовувалась інформація про найновіші досягнення відповідних галузей біології.
Keywords: середня школа; ботаніка; методика викладання