Становлення та розвиток системи надання соціально-медичних послуг в Україні - Степанов, Пилип Григорович; Stepanov, Pylyp Hryhorovych (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2025)
Метою дослідження є теоретико-методологічне обґрунтування та розроблення практичних рекомендацій щодо вдосконалення публічного управління становленням і розвитком системи надання соціально-медичних послуг в Україні на основі аналізу її еволюції, інституційної архітектури, механізмів міжвідомчої взаємодії та сучасних управлінських інструментів забезпечення якості й доступності послуг.
Establishment and development of the system of provision of social and medical services in Ukraine
Науковий керівник роботи: Меляков Антон Володимирович, кандидат історичних наук, доцент кафедри права, національної безпеки та європейської інтеграції
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Other social sciences; система надання послуг; соціально-медичні послуги; ЗПУА-3-24