Управління розвитком економічного середовища в умовах глобальних трансформацій : збірник тез доповідей ІV Міжнародної науково-практичної конференції, 22–23 травня 2026 року [Електронний ресурс] - (:unkn) unknown (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2026)
У збірнику представлено матеріали ІV Міжнародної науково-практичної конференції «Управління розвитком економічного середовища в умовах глобальних трансформацій». Матеріали призначено для користування широким колом зацікавлених осіб: науковцями, викладачами закладів вищої освіти, працівниками органів державної влади, підприємцями, здобувачами вищої освіти тощо. Матеріали подано у авторській редакції мовою оригіналу. Редакційна колегія може не поділяти думок авторів. За достовірність даних та унікальність поданого до друку матеріалу відповідальність несуть автори. Усі права застережено. Посилання на матеріали обов’язкові.

The collection presents the materials of the IV International scientific and practical conference «Management of economic environment development in the context of global transformations». The materials are intended for use by a wide range of stakeholders: researchers, teachers of higher education institutions, government officials, entrepreneurs, students, etc. The materials are presented in the author's version in the original language. The editorial board may not share the opinions of the authors. The authors are responsible for the accuracy of the data and the uniqueness of the material submitted for publication. All rights reserved. References to materials are required.
Management of economic environment development in the context of global transformations collection of abstracts of the ІV International scientific and practical conference, may 22–23, 2026, Kharkiv [Electronic resource]
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics; менеджмент; стратегія; реіндустріалізація; інновації; розвиток; комплаєнс; інклюзивна економіка; management; strategy; reindustrialisation; innovation; development; compliance; inclusive economy