Міжнародна інформація та міжнародні комунікації : методичні рекомендації до семінарських занять і самостійної роботи (для здобувачів вищої освіти спеціальності 291 «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії» освітньо професійної програми «Міжнародна інформація та міжнародні комунікації» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти) - Харченко, Ігор Михайлович; Чернишова, Лариса Олексіївна; Миколенко, Дмитро Валерійович; Kharchenko, Ihor M.; Chernyshova, Larisa O.; Mykolenko, Dmytro V. (Харків : Харківський національний університет імені В.Н. Каразіна, 2023)
Видання містить положення про організацію вивчення навчальної дисципліни, її тематичний план та структуру, плани семінарських занять, завдання для самостійної роботи, підсумковий тест з дисципліни для самоконтролю студентів та рекомендовану літературу. Для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, що навчаються за спеціальністю 291 «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії» (освітньо-професійна програма «Міжнародна інформація та міжнародні комунікації»).

The publication contains provisions on the organization of the study of the academic discipline, its thematic plan and structure, plans for seminar classes, tasks for independent work, a final test on the discipline for self-control of students, and recommended literature. For applicants of the first (bachelor's) level of higher education, studying in specialty 291 "International relations, public communications and regional studies" (educational and professional program "International information and international communications").
International information and international communications: methodological recommendations for seminar classes and independent work (for applicants of higher education, specialty 291 "International relations, public communications and regional studies" of the educational and professional program "International information and international communications" of the first (bachelor's) level of higher education)
Навчальне видання
Keywords: Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES; Research Subject Categories::LAW/JURISPRUDENCE; інформаційна та комунікаційна політика; глобальний інформаційний простір; інформаційне суспільство; політика держав і міжнародних організацій; політика ЄС; міжнародна інформаційна безпека; зовнішньополітичні комунікації; морально-етичні проблеми інформаційної діяльності; вища освіта; information and communication policy; global information space; information society; policy of states and international organizations; EU policy; international information security; foreign policy communications; moral and ethical problems of information activity