Модель системи автоматизації стандартних послуг СТО - Алієв, Ярослав Олегович; Aliiev, Ya. O. (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2024)
Метою роботи є розробка моделі автоматизації стандартних послуг СТО за допомогою роботів, що дозволяє підвищити ефективність і якість надання послуг на автосервісних станціях.

The aim of the work is to develop a model for automating standard services of a car service station (STO) using robots, which allows increasing the efficiency and quality of services provided at car service stations.
Керівник: Мороз Ольга Юріївна, PhD, старший викладач кафедри теоретичної та прикладної системотехніки
Keywords: TECHNOLOGY::Information technology::Computer science; СТО; автоматизація; роботизація; робот-маніпулятор; технічне обслуговування; ефективність; якість; car service station; automation; robotization; robot manipulator; vehicle maintenance; efficiency; quality