Об оценке болгарской политики византийского императора Никифора I - Потоцкий, В.П. (Харківський університет, 1997)
Потоцкий В.П. Об оценке болгарской политики византийского императора Никифора I / В.П. Потоцкий // Актуальні проблеми вітчизняної та всесвітньої історії: Матеріали 49-ї студентської наукової конференції. (Випуск 1). – Харків: Акта, 1997. – C. 41.
Keywords: Византия; Никифор I; болгары; внешняя политика