Веб технології в інформаційному обміні : у 3 ч. Ч. 3. JavaScript : методичні рекомендації до практичних занять для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня з дисципліни «Обробка, зберігання та передача даних в сучасних інформаційних технологіях» за спеціальністю «Прикладна математика» [Електронний ресурс] - Сузікова, Олена Геннадіївна; Suzikova, Olena (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2025)
Методичні рекомендації містять початкові відомості про мову JavaScript. До кожного розділу наведені питання для самоконтролю та практичні завдання. Методичні рекомендації призначені для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня, які вивчають дисципліну «Обробка, зберігання та передача даних в сучасних інформаційних технологіях».
Web technologies in information exchange : іn 3 pt. Рt. 3. JavaScript : methodical recommendations for practical classes for applicants for higher education of the first (bachelor's) level in the discipline “Processing, storage and transmission of data in modern information technologies” in the specialty “Applied Mathematics” [Electronic resource]
Електронне навчальне видання комбінованого використання. Можна використовувати в локальному та мережному режимі. В авторській редакції
Keywords: TECHNOLOGY::Information technology; SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Education::Subject didactics; JavaScript; програмування для вебу; змінні; типи даних; оператори; функції; обробка подій; маніпуляції з dom; динамічна взаємодія; валідація форм; клієнтська логіка; інтерактивність сторінки; web programming; variables; data types; operators; functions; event handling; dom manipulation; dynamic interaction; form validation; client-side logic; page interactivity