Сучасний стан та перспективи розвитку світового ринку автомобілебудування - Чешко, Анна Олександрівна (Харків : ХНУ імені В.Н. Каразіна, 2024)
Метою дослідження є виявлення сучасних напрямів розвитку світового ринку автомобілебудування.
Керівник : Гончаренко Владислав Васильович, доктор економічних наук, професор
Keywords: автомобілебудування; світовий ринок автомобілебудування; товарні пропозиції провідних автовиробників; агентська модель дистрибуції на світовому ринку автомобілебудування