Використання сучасних інтернет технологій у начанні: BLENDED / HYBRID / MIXED LEARNING - Стрельченко, Д.В. (Харківський національний університет імені В.Н. Каразіна, 2017, 2017)
Матеріали зі збірника "Методичні та психолого-педагогічні проблеми викладання іноземних мов на сучасному етапі: шляхи інтеграції школи та ВНЗ"
с. 176 у збірнику "Методичні та психолого-педагогічні проблеми викладання іноземних мов на сучасному етапі: шляхи інтеграції школи та ВНЗ"
Keywords: інформаційне суспільство; інтернет технології; інформаційні технології; blended learning; hybrid learning; mixed learning; on-line навчання; інтерактивне навчання