Виховання культури міжстатевих стосунків підлітків і молоді як соціально-педагогічна проблема - Андрейко, Г.П. (My University, 2017)
Історичні аспекти розвитку міжстатевих стосунків на Україні. Аналіз причин виникнення проблеми. Сучасний стан, зміст і складові статевого виховання Психосексуальна культура та психосексуальний розвиток. Вплив релігії і громадськості на морально-статеве виховання молоді. Гендерний контекст системи статевого виховання.
навчально-методичний матеріал для курсу "...планування сім'ї"
Keywords: Репродуктивне здоров'я, міжстатеві відносини, статеве виховання