Система відеоспостереження для багатоквартирного житлового будинку - Питайчук, Михайло Русланович; Pytaichuk, M. R. (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2024)
Метою дослідження є підвищення рівня комфорту мешканців багатоквартирного житлового будинку за рахунок розробки і впровадження комплексної системи відеоспостереження.

The purpose of the study is to increase the comfort level of residents of an apartment building by developing and implementing an integrated video surveillance system.
Керівник: Бикова Тетяна Володимирівна, кандидат технічних наук, доцент кафедри теоретичної та прикладної системотехніки
Keywords: TECHNOLOGY::Information technology::Computer science; Система відеоспостереження; автоматизація; безпека; технології; мережа; Cisco; Video surveillance system; automation; security; technology; network