Трансформація ролі міжнародних організацій в умовах сучасних викликів: подолання проблеми голоду - Джваршеішвілі, А.Р.; До Хай Уєн (Харків: ХНУ імені В. Н. Каразіна, 2019)
Однією із головних місій міжнародних організацій в сфері продовольчої безпеки є вирішення проблем голоду. На 2018 рік кількість голодуючих в світі становило 820 мільйонів осіб. А це більше 10 відсотків від всього населення Землі, що говорить про те, що проблема голоду є однією з найбільших проблем людства. За останні десятиріччя кількість голодуючих осіб то зростає, то спадає.
Keywords: Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES; норвезько-українська конференція; проблема голоду