Левитская (Витковская) Элеонора Всеволодовна : биобиблиография - Глибицкая, Светлана Борисовна; Глибицька, Світлана Борисівна (Харьков : Издатель Стивел И. К. (ПАРК), 2015)
Елеонора Всеволодівна Вітковська народилася в Гагрі (Абхазія) 26 липня 1937 р. З 1944 р. жила у Харкові. Після закінчення середньої школи у 1954 р. вступила на філологічний факультет Харківського державного університету, який закінчила з відзнакою у 1959 р. Два роки працювала у школах Харківської області: вчителькою початкових класів середньої школи № 32 на ст. Харків – Сортувальна Південної залізниці, вчителькою російської мови та літератури шкіл № 2 та № 41 ст. Дергачі Харківської області. У 1961 р. вступила на роботу на кафедру російської мови підготовчого факультету ХДУ, де обіймала посади асистента (1961), викладача (1964), старшого викладача (1968), доцента (1988). У 1985 р. захистила кандидатську дисертацію на тему «Функціональна значущість та поєднана активність іменної лексики в російській мові».
Левитська (Вітковська) Елеонора Всеволодівна : біобібліографія
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Education; Левитская (Витковская) Элеонора Всеволодовна (1937-2015); биобиблиографический указатель; Левитська (Вітковська) Елеонора Всеволодівна (1937-2015); біобібліографічний покажчик