Краєзнавча практика в умовах карантину (досвід, проблеми, погляд у майбутнє) - Вовк, Ольга Ігорівна; Куделко, Сергій Михайлович (ХНУ імені В. Н. Каразіна, 2020)
У статті висвітлюються основні аспекти проведення щорічної краєзнавчої навчально- виробничої практики для студентів історичного факультету на базі Центру краєзнавства імені академіка П. Т. Тронька Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна. Проаналізовано досвід, отриманий за час існування практики. Особливу увагу присвячено проведенню практики отриманий 2020 року в умовах загальнонаціонального карантину, повʼязаного з пандемією COVID-19. З урахуванням санітарно-епідеміологічних вимог практика була проведена у дистанційному режимі, що вимагало від її керівників розробки нових форм роботи зі студентами. Вказано на ефективність цих форм та можливість їхнього застосування і в майбутньому.
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects