Особливості впровадження інновацій у міжнародній логістичній діяльності Канади - Панова, Анастасія Андріївна (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2024)
Метою кваліфікаційної роботи є виявлення особливостей інновацій у міжнародній логістичній діяльності Канади.
Керівник : Майборода Ольга Євгенівна, кандидат економічних наук, доцент
Keywords: SOCIAL SCIENCES; міжнародна логістична діяльність Канади; інновації у логістичній діяльності як наукова категорія; місце логістичних процесів в загальному економічному розвитку Канади