Комп’ютерна модель контролю прийому медикаментів на основі Telegram-бота з використанням штучного інтелекту - Луценко, Едуард Арсенович; Lutsenko, E. A. (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2025)
Проведено теоретичний аналіз Telegram Bot API, методів машинного навчання та стратегій планування нагадувань; спроектовано архітектуру системи, структуру бази даних і модулі безпеки (TLS, AES, аутентифікація за Telegram ID); реалізовано Telegram-бота на Python (aiogram, SQLAlchemy), інтегровано AI-модуль (TensorFlow), налаштовано планувальник APScheduler та обробку винятків.

In this work a theoretical analysis of the Telegram Bot API, machine learning methods, and reminder-scheduling strategies was conducted; the system architecture, database structure, and security modules (TLS, AES, Telegram ID authentication) were designed; a Telegram bot was implemented in Python (aiogram, SQLAlchemy), an AI module was integrated (TensorFlow), and the APScheduler planner and exception-handling routines were configured.
Керівник: Булавін Дмитро Олексійович, кандидат технічних наук, доцент кафедри комп'ютерних систем та робототехніки.
Keywords: TECHNOLOGY::Information technology::Computer science; telegram-bot; штучний інтелект; нагадувач прийому ліків; AES; AI-модуль; AES; AI-модуль; Python; SQLALCHEMY; PYTEST; telegram bot; artificial intelligence; medication reminder; Al-module