Особливості викладання іноземних мов у КНР : навчально-методичний посібник - Віротченко, Світлана Андріївна; Лахмотова, Юлія Валеріївна; Virotchenko, S. A.; Lakhmotova, Y. V. (Харків : Харківський національний університет імені В.Н. Каразіна, 2024)
Китай – це велика держава зі своєю історією та розвитком. Освіта у цій країні завжди займала одне з головних місць і багато уваги приділялось розвитку освіти. На сучасному етапі розвитку країни, Китай посідає одне з перших місць по стрімкому розвитку освіти у світі. Даний навчально-методичний посібник покликаний розширити знання студентів з історії розвитку вивчення іноземних мов у Китаї, на прикладі англійської мови, як основної іноземної мови у КНР. Розглянути вплив сучасного світу на систему освіти КНР, розглянути методи навчання англійській мові у КНР.

China is a great country with its own history and development. Education in this country has always been one of the main places and much attention was paid to the development of education. At the present stage of the country's development, China is one of the leading countries in the rapid development of education in the world. This special educational and methodological manual is designed to expand students' knowledge of the history of foreign languages in China, on the example of English as the main foreign language in China. To consider the influence of the modern world on the education system of the PRC, to consider the methods of teaching English in the PRC.
Features of teaching foreign languages in PRC
Keywords: іноземні мови; англійська мова; школи; ВНЗ; викладання; вчителі англійської мови; перші вчителі англійської мови; Китай; foreign languages; English; schools; universities; teaching; teachers of English; first English teachers; China