Економічна сутність національної валютної системи як складового елемента міжнародних економічних зв`язків - Непрядкіна, Наталія Василівна; Nepryadkina, Natalia V. (Харків : Харкiвський нацiональний унiверситет iмені В. Н. Каразiна, 2009)
У статті розглянуто призначення національної валютної системи в процесах розвитку й функціонування зовнішньоекономічних зв’язків з урахуванням її структурно-функціональних особливостей.

The role of national exchange system in the process of external economic links development and functioning considering its structural and functional features is viewed in the article.
Economic Sence of National Exchange System as a Structural Element of International Economic Relations
Keywords: SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Economics; національна валютна система; інтернаціоналізація; міжнародні економічні зв’язки; валютний механізм; валютна політика; валюта; national exchange system; internationalization; international economic relations; exchange mechanism; international monetary policy; currency