Слово, народжене в університеті: письменники — вихованці Каразінського університету (ІІІ частина) : віртуальна книжкова виставка - Байрамова, Каріна Іванівна; Bairamova, Karina (Харків : Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна, 2026)
Представляємо третю частину нашої серії, присвяченої видатним літераторам, які навчалися в Каразінському університеті та залишили помітний слід в українській культурі й літературі.
Представлені прижиттєві видання
Keywords: HUMANITIES and RELIGION::Languages and linguistics::Linguistic subjects::Linguistics; HUMANITIES and RELIGION::Aesthetic subjects::Literature; вихованці Каразінського університету; письменники Харківщини; літературознавство; письменики України; художня література