Практичні аспекти визнання батьківства в Україні - Розгон, О.В. (Страйд, 2017)
Проблематика процесуального порядку встановлення батьківства завжди є доречною та актуальною, оскільки пов’язується з виникненням можливих правовідносин утримання між батьками та дітьми, спадкових правовідносин тощо.
Розгон О.В. Практичні аспекти визнання батьківства в Україні. Мала енциклопедія нотаріуса. 2017. № 2(92). С.103-112
Keywords: Research Subject Categories::LAW/JURISPRUDENCE