Навчально-наукова серія «Бібліотека еколога» : досвід, проблеми та перспективи : презентація - Некос, Алла Наумівна; Максименко, Надія Василівна; Крайнюков, Олексій Миколайович; Уткіна, Катерина Богданівна (Харків : Харківський національний університет імені В.Н. Каразіна, 2014)
Семінар-нарада директорів бібліотек внз III-IV рівнів акредитації Київського та Харківського зональних методичних об'єднань «Парадигма розвитку бібліотек в умовах інформаційного суспільства» (22-25 вересня 2014 р., м. Харків).
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects::History subjects::History of science; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects::History subjects::Book and library history; Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Education; экология; екологія; навчально-наукова серія; «Бібліотека еколога»; семінар-нарада директорів бібліотек 22-25 вересня 2014 р.; діяльність бібліотек ВНЗ