Роль SPA & Wellness послуг у розвитку готельної індустрії - Калмиков, Валерій Євгенович; Kalmykov, V. Y. (Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2023)
Робота присвячена з'ясуванню роль SPA & Wellness послуг у розвитку готельної індустрії. Висвітлено теоретичні засади дослідження SPA & Wellness послуг. Проаналізовано особливості сучасної ролі SPA & Wellness послуг у розвитку готельної індустрії.

The work is concerned with clarifying the role of SPA & Wellness services in the development of the hotel industry. We highlighted theoretical foundations of SPA & Wellness services research. We analyzed the modern role of SPA & Wellness services in the development of the hotel industry.
The role of SPA & Wellness services in the development of the hotel industry
Керівник: Парфіненко Тетяна Олексіївна, кандидат педагогічних наук, доцент кафедри міжнародної електронної комерції та готельно-ресторанної справи (кафедри готельно-ресторанного бізнесу та харчових технологій)
Keywords: SOCIAL SCIENCES; SPA & Wellness послуги; готельна індустрія; готельна індустрія в Німеччині; SPA-туризм; удосконалення готельної індустрії у Німеччині; сучасні SPA & Wellness послуги; світова готельна індустрія; українська готельна індустрія